lördag 23 oktober 2010

Nyah

Vi har nu lamnat civilisationen och hamnat mitt ute i ingenstans: Nyah. Vi fick veta att vi kunde fa jobb har sa vi hoppa pa forsta basta buss och akte hit. Hostlet vi bor pa ar nagot av de basta hittils. Vi har varme i rummet, fin uteplats, inga vaningsangar, och egen kyl och garderob pa rummet, rena lyxen. Och vi ar de enda tjejerna. Killarna som bor har har inte traffat tjejer sen de kom hit, sa vi blev varmt valkomnade. Forsta kvallen gick vi pa puben dar det var livemusik. Inte som pubar vi ar vana vid, dar var bade barn och aldre och lokalbefolkningen verkar miinst sagt skum. Men vi hade kul.

Pa lordagen var det dags for veckohandling. Alla fran hostlet akte in till Swan hill tillsammans, det narmsta stan man kommer har, ca 30 min fran Nyah. Vi handlade mat, goon och kjol. Vi maste ha kjol pa oss pa jobbet, som gar over knana.

Sen blev det BBQ pa kvallen och utgang i Swan hill.

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej ! Har nu fixat så jag kan prata med dig då och då. Läser allt vad ni är med om.Det verkar spännande.Går det bra att jobba ?
Många kramar hälsa de andra tjejerna Moster Mia

Josefin sa...

Hej. Joda de gar fint! Vi jobbar pa rullande band, sa lite tressigt emellanat, a lite segt att gora samma sak, men bra pengar..hoppas allt bra me er! Kram.