söndag 3 oktober 2010

Dubai Deluxe




Flyget till London blev forsenat ca 3 h, sa vi var nara att missa var avgang till Dubai. Men som tur var hann vi. Kommer fram till ett 35gradigt Dubai mitt i natten och tar taxi till hotellet.
Forsta dagen blir det bara lite rundvandring och en tur till Deira Mall. Jobbigt varmt nar man maste ga i heltackta klader hela tiden. Nagot vi brydde oss mindre om for var dag som gick.

Torsdag bokade vi en tur ut till oknen. Bilen slirade och gasade pa i sanden och det kandes som att aka berg-o-dalbana. Val framme fick vi rida kamel, ata barbecuebuffe, och se en massa olka upptradande. T.o.m Emme fick upp och dansa.
Fredag blev det Stranden. Det var underbart skont och mycket varmt vatten. Vi traffade Firas och Lollo som var Dubai bor sen nagra ar tbk. De blev darefter vara privata guider. Pa kvallen tog de med oss till The Dubai Mall (varldens storsta kopcenter) som ligger bredvid varldens hogsta byggnad. Dar sag vi pa Vattenshow i fontanen, sag pa fiskar i varldens storsta akvarium och at middag. Sen korde vi till Atlantis lyxiga hotellet som ligger ute pa en konstgjord o. Slutligen var det tankt att vi skulle ga pa nattklubb men i Dubai aste man vara 21 for att komma in sa de blev inget med det. Men en valdigt trevlig kvall anda!
Lordag blev det stranden igen men denna gang Jumeira Park som man maste betala for att va pa men det var det vart. Vi motte Lollo och Firas dar sen korde Firas oss till Burj al Arab ( Varldens enda 7stjarniga hotell) och sen till ett kopcenter sa att vi kunde bjuda honom pa middag. Kvallen bestod av att vanta ut tiden. Vi satt i receptionen pa hotellet och vantade pa att vi skulle ta flyget som gick 03.00. Var dock ej tillatet att spela kort sa det fick bli hanga gubbe..ganska segt. Vi gav upp redan kl 23 och tog taxi till flygplats. Det var klodd med overbokning sa det var risk att annie inte skulle fa flyga forn morgonen efter, men efter 2 h loste det sig. Vi kom alla tre med pa flyget som hade destinationen Melbourne.

Inga kommentarer: