onsdag 20 oktober 2010

Great Ocean Road






Nu ar vi i Adelaide. Vi tog en busstur med Greyhound langs Great Ocean Road fran Melbourne i mandags och kom fram igar kvall. Det var en kul upplevelse..vi var de enda som bokat sa fick hela bussen for oss sjalva och var chauffor Foggy. Forsta dagen pa resan fick vi se koalor. De satt uppe i traden, at & bajsade och var urgulliga. Stannade sen vid flera utsiktsplatser langs kusten, bland annat The twelve apostles. Dag tva gick vi pa kangrujakt & vandrade i bergen. Igar var vi i Victorian fossil cave pa en grottur innan vi anlande till Adeleide. Blir bara ett kort stopp har for imon bar det av soderut igen for att jobba.

3 kommentarer:

Mormor sa...

Hej jos skrev innan en kommentar men kunde inte lämna över den

Mormor sa...

har sett dina bilder vilka äventyr
du får vara med om har Hugo den här veckan men familjen kommer hem i natt ikväll år maria m familj här o då blir Hugo mer ompysslad du får hälsa dina kompisar men jag undrar vad var det för arbete du skulle utföra höst i skåne m regn o rusk

Anonym sa...

hej mormor,, va kul halsa honom a de andra=) Vi borjar jobba imon pa Baking house..ska paketera kakor. va mysigt med host..vi har precis fatt sommarvarme nu. Ha de bra, halsa mf. puss.